Probleme digestive frecvente de sărbători – Pachet Gastroenterologie

Pachet Gastroenterologie
  • 16 decembrie 2021
  • Comment: 0
  • blog

În perioada sărbătorilor, sistemul digestiv este obligat să îndure compoziția și structura unor alimente destul de grele precum cărnuri grase, dulciuri, prăjituri, băuturi răcoritoare, alcool. Excesul sau combinarea mai multor tipuri de alimente pot duce la diverse probleme precum balonare, constipație, arsuri gastrice, diaree.

Cauzele problemelor divestive în perioada sărbătorilor pornesc de la porții mari de mâncare, lipsa fibrelor, preparate grase sau foarte dulci, la stresul cauzat de perioadele festive.

Pentru a evita efectele neplăcute ale tulburărilor sistemului digestiv, putem apela la anumite obiceiuri sănătoase precum mestecarea lentă, mișcarea fizică și atenție asupra cantităților consumate.

Dacă simptomele persistă, este cazul să consultați un medic de specialitate gastroenterologie; pentru un diagnostic cât mai corect, se recomandă o serie de investigații ce cuprind analize medicale de laborator și consultații însoțite de ecografii. La Centrul Medical ROUTINE MED am creat am creat un pachet de investigații de gastroenterologie care evaluează starea ta de sănătate.

𝐏𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐆𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 conține:

-Set analize medicale: Hemoleucogramă, VSH, Acid uric, Uree, TGO, TGP, GGT, Creatinină, Glicemie, Trigliceride, Sumar de urină, Colesterol, HDL, LDL, Ionogramă (Na, K, Cl), Ag, Helicobacter Pylori, Proteina C reactivă;

-Consultație+ecografie de specialitate Gastroenterologie.

Prețul pachetului este de 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝟑𝟖𝟗 𝐥𝐞𝐢.

Timpul de prelucrare al probelor este de o zi, în acest fel le puteți efectua dimineața în intervalul orar 07:30-09:30, iar după amiază puteți ajunge la consultația de specialtate Gastroneterologie, la cabinetul Dr. Ivanov Kamen, medic specialist Gastroenterologie.

Cu cât consultația de specialitatea gastroenterologie este făcută mai devreme, cu atât poți poți elimina sau trata cauzele afecțiunilor.

X