Laboratorul de analize medicale ROUTINE MED din Constanța

Despre noi

team16Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu.

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora.

Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri.

Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă.
Centrul medical Routine Med de pe Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 vă oferă următoarele servicii:

Specialitati medicale:
Cardiologie
Chirurgie vasculara
Dermatologie
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice
Endocrinologie
Fizioterapie
Gastroenterologie
Endocrinologie
Interne
Oncologie
Obstetrica-ginecologie
Ortopedie
Otolaringologie
Oftalmologie
Pediatrie
Pneumologie
Psihologie
Reumatologie

Alte servicii:
Acupunctura
Kinetoterapie
Masaj
Medicina muncii

care2 315x315 1

    Programează-te la o consultație

    Prin completarea formularului de mai sus, sunteți de acord să fiți contactat(ă) de un reprezentant al Centrului Medical ROUTINE MED pentru rezolvarea solicitării formulate.

    0/5 (0 Reviews)
    X