Medic specialist Medicină Fizică și de Reabilitare – Dr. Iaru Cristian Iulian

professional female physiotherapist giving shoulder massage blonde woman
  • 24 mai 2022
  • Comment: 0
  • media

Dr. Iaru Cristian Iulian – Medic specialist Medicină Fizică și de Reabilitare

Începând cu luna Iunie, Dr. Iaru Cristian Iulian, medic specialist Medicină Fizică și de Reabilitare se alătură Centrului Medical ROUTINE MED.

Medicina fizică și de Reabilitare este o specialitate medicală clinică independentă, responsabilă de prevenirea, diagnosticarea, tratarea și managementul reabilitării persoanelor cu afecțiuni dizabilitante și comorbidități la toate vârstele, în vederea promovării capacităților și performanțelor fizice și cu scopul creșterii calității vieții. În trecut, această ramură era numită Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, respectiv Balneofizioterapie.

La centrul medical ROUTINE MED îl veți găsi pe Dr. Iaru Cristian Iulian, medic specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare în zilele de Sâmbătă.

Programările la Dr. Iaru Cristian Iulian, medic specialist Medicina Fizica și de Reabilitare, se pot efectua online pe site-ul: https://routinemed.ro/progamare-online/ sau prin apel la 📞 Nr. 0240 530 751 | 0728 212 508 (Luni – Vineri, între 07:30 și 20:30, Sâmbătă între 08:30 – 16:30).

Ai grijă de sănătatea ta!

0/5 (0 Reviews)
X