Medic nou din luna Aprilie – Dr. Necula Georgiana-Mihaela- medic specialist Diabet zaharat, Nutritie si boli metabolice

woman working as doctor
  • 31 martie 2022
  • Comment: 0
  • blog

Dr. Necula Georgiana-Mihaela- medic specialist Diabet zaharat, Nutritie si boli metabolice

Începând cu luna APRILIE, centrului medical Routine Med i se alătură un medic nou, Dr. NECULA GEORGIANA-MIHAELA, medic specialist în Diabet zaharat, Nutritie si boli metabolice.
Nutriția este specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticarea şi tratamentul afecțiunilor cauzate de nutriția inadecvată şi de tulburările de metabolism.
Bolile de nutriție, consecințele obezității asupra stării de sănătate a organismului uman, diabetul au devenit bolile civilizației moderne.
Diabetul zaharat este o boala cronica, netransmisibilă, caracterizata printr-un nivel ridicat al glicemiei în sânge, provocat de defecte în producerea şi/sau folosirea necorespunzătoare a insulinei în organism.
Diabetul zaharat este considerată una dintre cele mai răspândite boli cronice şi cea mai frecventă boală endocrină.
Dacă înainte, diabetul era o boală ce caracteriza cu precădere persoanele de vârsta a doua, azi, acesta a început sa fie frecvent şi la persoanele mai tinere.
Programările la Dr. Necula Georgiana-Mihaela, medic specialist Diabet zaharat, nutriție şi boli metabolice se pot efectua online pe site-ul: https://routinemed.ro/progamare-online/ sau prin apel la numerele 📞 0240 530 751 | 0728 212 508 (Luni – Vineri, între 07:30 și 20:30, Sâmbătă între 08:30 – 16:30).

X