Nr. crt. Denumire examinare medicala (manopera medicala) Tarif/examinare
1 Consultatie obstetrica-ginecologie 100,00
2 Ecografie transvaginala 130,00
3 Ecografie san 130,00
4 Consultatie+ecografie 200,00
5 Insertie sterilet ( pacient ) 250,00
6 Insertie sterilet ( al clinicii ) 300,00
7 Monitorizare sarcina 200,00
8 Examen citologic Babes Papanicolau 70,00
9 Secretie vaginala 60,00
10 Chlamydia 70,00
11 Mycoplasma-ureaplasma 70,00

GinecologieConsultatiile ginecologice sunt sunt utile in supravegherea starii de sanatate a femeii, in depistarea si tratarea afectiunilor ginecologice, in contraceptie sau in depistarea si supravegherea sarcinii. Consultatia ginecologica si testul Papanicolau sunt recomandate a fi facute in fiecare an.

– Testul Papanicolau sau frotiul Papanicolau a devenit astazi foarte practicat, facand parte din examenul ginecologic de rutina. Practic acest test consta in obtinerea unui frotiu din celulele colului uterin prelevate in prealabil.
– Ecografia abdominala foloseste undele acustice reflectate pentru a produce o imagine a organelor abdominale. Uneori, o ecografie este recomandata pentru o evaluare detaliata a unui anumit organ, cum ar fi ecografie rinichiului sau a unei anumite zone, cum ar fi ecografie pelvina.
– Ecografia transvaginala este realizata cu ajutorul a unei sonde ecografice care se introduce in vagin si care permite vizualizarea organelor genitale interne, si a unei sarcini incipiente.
– Sterilitatea reprezinta o conditie ce afecteaza capacitatea femeilor si a barbatilor de a concepe copii sau reprezinta incapacitatea femeilor de a duce la termen o sarcina.
– Metodele contraceptive reprezinta instrumente care impiedica aparitia sau dezvoltarea unei sarcini. Alegerea unei metode (hormonala, locala, sterilet, de urgenta) trebuie sa se realizeze printr-un bagaj de informatii corecte oferite si discutate cu medicul, in conformitate cu necesitatile fiecarei femei in parte.

Comments are closed.

Caută în site

Servicii și Tarife

Ne găsiți și aici