SINONIME, PRESCURTĂRI
CATEGORIE Biochimie
METODĂ Electro Optical System Technologies
MATERIAL UZUAL Lichid seminal
TRANSPORT (Temp °C) 18-25
STABILITATE (Temp °C) < 1 h la 18-25
CANTITATE MINIMĂ (ml) ejaculatul in totalitate
FRECVENȚĂ zilnic
PREȚ 100.00 LEI

Se recomanda o perioada de abstinenta intre 2 si 7 zile (prin abstinenta se intelege absenta ejacularii in urma contactului sexual sau masturbarii).

Recoltarea se realizeaza prin masturbare, fara utilizarea lubrifiantilor, dupa o toaleta prealabila a penisului cu apa si sapun.

Trebuie colectata toata cantitatea de ejaculat (sperma), in recipientul pus la dispozitie de catre laborator (cea mai mare concentratie de spermatozoizi este in prima parte a ejaculatului).

Daca recoltarea nu se realizeaza la laborator (mai putin indicat), proba trebuie sa ajunga in mai putin de 30 de minute, avand grija ca pe parcursul transportului sa fie tinuta intr-un buzunar, cat mai aproape de corp.

Pe eticheta recipientului se noteaza numele si ora recoltarii.

Probele se primesc de luni pana vineri in intervalul 9.00-18.00 si sambata de la 9.00-13.00

Evaluarea initiala, este de dorit sa fie realizata prin recoltarea a 2 probe la interval minim de 7 zile si maxim 3 saptamani, la acelasi interval de timp de abstinenta (daca rezultatele variaza foarte mult, sunt necesare examinari suplimentare).

Colectarea prin contact sexual, necesita utilizarea unui prezervativ special (nu unul obisnuit), din acest motiv, nu este o alternativa acceptabila pentru obtinerea spermei.

Este total contraindicata recoltarea prin coitus interruptus, adica un contact sexual cu penetrarea partenerei si retragerea penisului inainte de momentul ejacularii.

Comments are closed.

Caută în site

Servicii și Tarife

Ne găsiți și aici