Cardiologie

Cardiologie

Cardiologia este ramura medicală ce se ocupă cu studiul şi tratamentul afecţiunilor sistemului cardio-vascular. Cardiologia se ocupă de întreţinerea sănătăţii atât a inimii cât şi a vaselor de sânge periferice şi tratează afecţiunile datorate disfuncţiei acestora.  Bolile cardiovasculare includ, defectele cardiace congenitale sau dobândite, infarctele miocardice, afecţiunile coronariene, afecţiunile valvulare, afecţiunile electrofiziologice, etc.

CENTRUL MEDICAL ROUTINE MED vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu consultatii de specialitate si o serie de investigatii si analize medicale necesare pentru un diagnostic corect.

Servicii medicale: Pret
-Consultatie cardiologica 200 ron
-Echografie cord 200 ron
-Monitorizare si interpretare Holter EKG 250 ron
-Monitorizare ABPM 150 ron
-Interpretare analize 80 ron
-Control cardiologic 200 ron

 

Ce este ecografia cardiaca?

Ecografia cardiaca este o investigatie nedureroasa, neinvaziva care utilizeaza ultrasunetele pentru a crea imagini cu inima dvs. Furnizeaza medicului informatii despre marimea inimii si despre functionalitatea cavitatilor si a valvelor inimii dvs.

Ecografia cardiaca va furniza informatii despre:

  • Marimea inimii; o inima „marita” poate fi rezultatul hipertensiunii arteriale, a valvelor cardiace dificitare sau a insuficientei cardiace.
    • Valvele inimii; ecografia cardiaca este metoda de diagnostic cea mai importanta in afectiunile valvulare sau in defectele congenitale
    • Aorta: ecografia cardica este utilizata de rutina pentru a diagnostica anevrismul (dilatarea) de aorta.
    • Cheaguri de sange sau tumori care se pot gasi in inima.

Electrocardiograma (sau EKG)

Electrocardiograma este o investigatie care masoara impulsurile electrice ale inimii cu ajutorul unor mici discuri metalice aplicate pe piele, la nivelul pieptului. Scopul acesteia este de a descoperi tulburari ale ritmului cardiac, leziuni noi sau mai vechi ale inimii, flux sanguin insuficient, mariri de volum ale inimii.

0/5 (0 Reviews)

Doctorii noștri

team16

Dr. Licheardopol Leonard Alex

Medic specialist

Cardiologie interventionala

Fă o progamare
X